Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Click Bait ravasi Elitloppetiin

Stefan Melanderin Click Bait voitti Prins Daniels loppin Gävlessä lauantaina ja sai paikan Elitloppetiin.

Per Lennartsson ajoi Click Baitin johtopaikalle. Suosikit Beads ja Brambling laukkasivat. Maalisuoran alussa Lennartsson antoi menoluvan, ja Click Bait irtosi vakuuttavaan voittoon ajalla 10,5a/1640m. Ikinuori 12-vuotias Tycoon Conway Hall seurasi johtavan takaa kakkoseksi.

– Click Bait näytti, että se on Elitloppet-paikan arvoinen. Melander oli tosi toiveikas jo ennen lähtöä. Click Bait sai hyvän pidon radasta ja voitti helposti. Olen luvannut Elitloppetissa ajaa Admiral Asia, ja siitä pidetään kiinni, Lennartsson sanoi. Melanderilla on kaksi hevosta Elitloppetissa. Snowstorn Hanover sai kutsun aiemmin.

Elitloppet juostaan viikon kuluttua sunnuntaina. Lauantaina kolme hevosta kutsuttiin Elitloppetiin. Click Baitin lisäksi Timo Nurmoksen Brother Bill ja Paul Hagoortin Mister F Daag saivat kutsut. Elitloppetin viimeinen ja 16. hevonen saadaan yleisöäänestyksellä.

Suomalaisvoitto oli lähellä Gävlessä kylmäveristen Dubbelcupen-finaalissa. Pekka Lillbackan omistama Wolt kiersi johtohevosen rinnalle. Ulf Ohlssonin ajama Wolt puristi kärkeen maalisuoralla. Per Linderothin ohjastama Ulvsåsen eteni rinnalle. Voittokampailu ratkesi, kun Wolt laukkasi ja hylättiin. Laukkaan meni ainakin 100 000 kruunun arvoinen kakkossija, ehkä voitto. Anders Wallinin valmentama Ulvsåsen paineli ykköseksi ajalla.