Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokenut ranskalainen kaatoi Ruusuvuoren trilleripelissä

Tenniksen kaksinpelin Suomen kärkimies Emil Ruusuvuori valmisteli kohti ensi viikolla koittavaa grand slam -turnausta Ranskan avoimia, kun Geneven ATP-turnauksen avauskierroksella vastaan asettui Ranskan Benoit Paire.

Tasainen ottelu vei päälle kaksi tuntia, ja lopulta 33-vuotias Paire voitti kymmenen vuotta nuoremman suomalaisen 7–5, 5–7, 6–4. Paire on maailmanlistalla 67:s, Ruusuvuori 61:s.

Avauserän ratkaisu tuli 11. pelissä, kun Ruusuvuori menetti syöttönsä. Toisessa erässä Ruusuvuori nousi hienosti 3–5-tappiolta erävoittoon, mutta ratkaisuerän ainoa syötönmenetys oli ratkaiseva, ja Paire otti voiton.

Heliövaara joutui vetäytymään sairastumisen takia

Suomen nelinpeliykkösen Harri Heliövaaran oli hänenkin määrä pelata Genevessä yhdessä brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa, mutta Heliövaaran sairastuminen torppasi koitoksen ennen alkuaan.

Hyvää päivään toi se, että Heliövaara on uudella nelinpelin maailmanlistalla ennätyssijallaan eli sijalla 44.

– Ei hassumpaa! Valitettavasti päivän muut uutiset ovat hieman huonompia, sillä sairastuin viikonlopun aikana, enkä halua riskeerata terveyttä pelaamalla tämän päivän ottelussa. Näin ollen Geneven kisa jää nyt väliin, mutta toivottavasti parin päivän lepo riittää, ja pääsen pian aloittamaan valmistautumisen Roland Garrosia (ensi viikolla alkavia Ranskan avoimia) varten, Heliövaara kirjoitti blogissaan.

– Tässä vaiheessa yritetään siis kaikin keinoin parannella miestä mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti parin päivän sisällä selviää myös lisätietoja tulevan ruohokauden kohtalosta, ja voidaan myös suunnitella tarkemmin sen sisältöä.