Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HIFK kohtasi viime kauden valmentajansa luotsaaman SJK:n ja koki jättipettymyksen

HIFK:n kauden avaus miesten jalkapalloliigassa päättyi jättipettymykseen Seinäjoella, kun kotijoukkue SJK iski lopussa kahdesti ja voitti ottelun 2–1 (0–0).

HIFK pääsi 1–0-johtoon vartti ennen loppua, kun Jusuf Ali hankki vieraille rangaistuspotkun. Pallon taakse asettui Pipe Saez, joka ei erehtynyt.

SJK sai kuitenkin 86. minuutilla käsivirheen seurauksena rangaistuspotkun, josta Denys Oliinyk tasoitti ottelun. Lopussa isännät loivat kaksi huippupaikkaa, joista toisesta syntyi voittomaali: ratkaisun latoi Rafal Wolsztynski lisäajalla.

– En ollut huolissani (HIFK:n maalin jälkeen), mutta olin tietenkin hieman pettynyt, kun otteemme herpaantui. Maalin jälkeen teimme onnistuneita vaihtoja, jatkoimme paineistamista ja loimme hyviä tilanteita. Tämä oli todella tärkeä voitto, iloitsi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez, joka luotsasi vielä viime kaudella IFK:ta.

SJK loi ottelussa tukuittain hyviä paikkoja, ja pisteenkin saaminen olisi tuntunut voitolta IFK:lle.

– Hyvä asia on se, että näin joukkueeni todella haluavan voittoa, jopa silloin, kun emme pitäneet palloa ja meillä oli hankaluuksia, kiteytti HIFK:n vastuuvalmentaja Pedro Henriques.