Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anttila onnistui vihdoin maalinteossa

KHL:n Jokereista helmikuun lopulla kasvattajaseuraansa Ilvekseen palannut Marko "Mörkö" Anttila onnistui vihdoin yhdeksännessä ottelussaan maalinteossa, kun Ilves kukisti sunnuntaina Sportin 2–1.

– Ei ehtinyt kasvaa gorillaa selkään. Toki aiemmat ottelut ovat olleet opettelua, KHL-kiekko oli erilaista kuin liigakiekko, Anttila sanoi.

Anttila sai myös syöttöpisteen toisen Jokereista siirtyneen hyökkääjän Henrik Haapalan voittomaaliin. Anttilan tavoin Lempäälässä syntyneellä Haapalalla on nyt jo kuusi tehopistettä kahdeksassa ottelussa.

– Tutustuimme kiekkokoulussa, kun olin vetäjä ja hän oppilas. Hyvin vähän olen pelannut hänen kanssaan, Anttila muisteli.

Voitolla Ilves säilytti mahdollisuudet runkosarjan voittoon. Sen pitää tiistaina Vaasassa saada kaksi pistettä enemmän kuin Tappara kotiottelustaan Ässiä vastaan, jotta kevään 1988 saavutus eli runkosarjan voitto uusiutuisi.

Ilveksen valmentaja Jouko Myrrä vietti 53-vuotissyntymäpäiviään reilun 7 000 katsojan edessä Tampereen areenassa. Ilveksen kotiotteluiden yleisökeskiarvoksi 13:ssa yleisön edessä pelatussa uuden areenan ottelussa tuli näin 7 549.

Ilveksen Leo Lööf väliaikaiseen pelikieltoon

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Ilveksen Leo Lööfin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Syynä on eilisen Ilves–KalPa-ottelun viimeisellä minuutilla tapahtunut tilanne, jossa Lööf taklasi KalPan Tuomas Kiiskistä.

Taklauksesta ei tuomittu ottelussa rangaistuksia. Tilanne etenee Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn.