Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Odd Herakles Momarkenin ravien ykkönen

Kylmäveriravureiden kuningas Odd Herakles oli Momarkenin yhteiskierrosravien vakuuttavin voittaja lauantaina. Odd Paulsenin huippuravuri juoksi kahdeksannen peräkkäisen ykkösen.

Kylmäveristen Östfoldpokalen-kisan paras palkittiin 150 000 kruunulla. Tom Erik Solbergin ajama Odd Herakles pääsi takamatkan juoksuradalta liukkaasti liikkeelle. Se taivalsi suurimman osan matkaa johtohevosen rinnalla. Odd Herakles sai otteen keulahevosesta loppukaarteessa ja meni varmaan voittoon ajalla 22,5/2160m. Troll Solen nousi kakkoseksi.

Odd Herakles on voittanut Elitkampenin kaksi kertaa. Kasvattaja-omistaja-valmentaja Paulsen mielii jälleen Solvallaan.

– Olen jo varannut hotellihuoneen Tukholmasta, Paulsen sanoi.

Härmässä Odd Herakles on voittanut 2019 ja 2021.

– Odd Herakles oli tosi hyvä. Juoksusta tuli raskas, mutta sen me tiesimme. Odd Herakles tarvitsee vielä pari lähtöä ennen kuin se on todellisessa huippukunnossa. Hevosella on uskomaton asenne kilpailemiseen, Sohlberg kertoi.

Iikka Nurmosella oli kolme hevosta Norjan lähdöissä, mutta tuuria ei ollut mukana. Stayerlähdössä Amazing Warrior ei ollut oma itsensä ja taipui. Klass II -lähdössä juossut En Candy Till laukkasi, kun Nurmonen joutui ottamaan sitä kiinni sisäradalla. Pronssidivisioonassa kilpaillut Bismarck Comery laukkasi ensimmäisessä kaarteessa.

Roni Paldanin Solar Wind nousi Diamantstoetissa laukan jälkeen viidenneksi.