Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ukkosen alta jälleen pois ehtinyt Castren lähestyy päivä päivältä paremmin Thaimaassa

Suomalaisgolffari Matilda Castren sivusi lauantaina kilpailun parasta kierrostulostaan LPGA-kiertueella Thaimaassa, kun perjantain kierroksen tavoin hän kiersi kentän jälleen 68 lyönnillä. Ukonilma kiusasi pelaajia toisena päivänä peräkkäin, mutta Castren sai jälleen kierroksensa valmiiksi ja ehti ukkosen alta pois ennen kuin salamointi keskeytti kierroksen.

– Tänään oli ihan stediä peliä. Oli paljon hyviä lähestymisiä ja paljon hyviä birdiepaikkoja, Castren kertoi tiedotteessa.

Bogi 18. reiällä jäi kaivelemaan.

– Löin ihan hyvän wedgen, mutta se oli vähän liian pitkä ja se tuli ylärinteeseen alas. Se otti siitä hirveät spinnit ja valui ulos griiniltä. Se oli vähän erikoinen, en odottanut sitä, chipin ja kahden putin jälkeen pallonsa lopulta reikään saanut Castren avasi.

Suomalainen on käyttänyt kolmeen kierrokseen 206 lyöntiä ja on tuloksessa kymmenen alle parin.

Keskeyttämishetkellä 24 pelaajaa ei ollut saanut kierrostaan maaliin, mutta Castrenin jaettu 30. sija ei enää muuttunut sen jälkeen, kun pelit saivat jatkua lauantain osalta loppuun. Kärkikymmenikköön on matkaa kuusi lyöntiä.

– Huomisen (sunnuntain) tavoite on, että par 5:lle ei tulisi bogeja, ennemmin birdiejä. Ei pitäisi olla mitään uutta huomiselle, vaan pitäisi tehdä paljon birdiejä, että nousisi edes pikkaisen ylös tuolla tuloslistalla, Castren suunnitteli päätöskierrosta.

Nanna Koerstz Madsen johtaa kolmen kierroksen jälkeen tuloksella 21 alle parin. Kiinan Xiyu Lin ja Ranskan Celine Boutier jakavat toisen sijan, kun kilpailussa on kulunut yksi lyönti tanskalaisjohtajaa enemmän.