Jorma Kontio ajoi kaksi voittoa Gävlessä

Timo Nurmoksen valmentama Bitcoind’ Arc palasi Gävlen raveissa Klass I -sarjaan pitkältä tauolta, ja Jorma Kontio ajoi sen voittoon. Kontio ohjasti lauantain toisen voiton Katja Melkon tallin Driverlanella.

Bitcoind’ Arc lähti suosikkina matkaan. Iikka Nurmosen Ilos Sansibar oli yksi haastajista. Bitcoind’ Arc ja Hefner Am tulivat rintarinnan maalisuoraa. Kamppailu ratkesi, kun Hefner Am laukkasi vähän ennen maalia. Bitcoind’ Arc oli tauolta heti hyvä ja voitti ajalla 15,2a/3140m. Ilos Sansibar kiri takaa terhakkaasti kolmanneksi.

Driverlane toi suomalaisvoiton ennen 75-kierroksen alkua. Jorma Kontio karautti seiskaradalta keulaan. Katja Melkon ja Janne Sorosen valmentama Driverlane paineli helppoon voittoon ajalla 15,0a/2140m. Henry Sauranen ja Juhani Ruotsalainen ovat kasvattajat ja omistajat.

Suomalaisten omistamia hevosia kilpaili lauantaina myös Ranskassa. Team Fantastiquen omistama Fighter Kiss oli Prix Jean Mary -montélähdön paras Angersin raveissa. Tomas Malmqvistin valmentama ruuna vei 11 250 euron ykkösen Antonin Andren ratsastamana ajalla 14,9/3125m.

Estelle Nordique ravasi nelossijan Vincennesin montélähdössä. Adrien Lamyn ohjastama tamma kiri hyvin sisäratajuoksun jälkeen ja nappasi 4 560 euron nelossijan ajalla 11,8/2175m.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka