Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Passari Kurppa tuurasi taas iranilaistähteä haastatteluissa – Raision Loimu nousi jo kuudenneksi lentopallon miesten Mestaruusliigassa

Raision Loimu aiheutti sunnuntaina joensuulaiselle Karelian Hurmokselle sen viidennen peräkkäisen tappion. Loimu voitti vieraansa 3–1 lentopallon miesten Mestaruusliigassa ja Loimu nousi kaksi sijaa kuudenneksi. Raisiolaiset ovat vain pisteen päässä viidentenä jatkavasta Hurmoksesta.

Hurmos johti neljättä erää 15–11 sen jälkeen, kun Loimu sai purnauksesta pisteen vieraille tuoneen varoituksen. Valmentaja Aitor Barreros otti aikalisän, ja Loimu nousi 25–23-erävoittoon.

– Aikalisän viesti oli, ettei tässä ole mihinkään kiire. Piti pelata pallo kerrallaan, ei ollut hätää. Joukkue pystyy vaikka 9–0-jaksoon, oli toisella puolella kuka tahansa, sanoi Loimun passari Mauri Kurppa.

Ulkomaalaishankinnoissaan onnistuneen Loimun tehokkain oli liigan pistepörssiä johtava iranilainen Ali Fazli 26 pisteellä. Pörssin kahdeksas Kristaps Smits teki 18 pistettä.

– Ali on mahtava tyyppi, vaikka kielimuurin takia tuuraan aina häntä parhaan pelaajan haastatteluissa. Käsillä puhutaan, jos ei muuta keksitä, Kurppa jatkoi.

Hurmoksen tehokkain oli 23 pistettä 71 prosentin tehoilla koonnut hakkuri Eetu Häyrinen. Kahden erän jälkeen hänen prosenttinsa oli vielä peräti 86 ja joukkueen 62.