Petra Vlhovan voittokulku pujottelussa jatkui – Hyvinkään Rosa Pohjolainen 43:s

Slovakian Petra Vlhova näytti jälleen, miksi hän on tämän hetken paras pujottelija alppihiihdon naisten maailmancupissa. Avauskierroksen jälkeen toisena ollut Vlhova ampaisi toisen laskun myötä voittoon Slovenian Kranjska Gorassa. Voitto oli hänelle kolmas peräkkäinen ja viides tämän kauden kuudesta maailmancupin pujottelusta.

Avauslaskun jälkeen johtanut Sveitsin Wendy Holdener taipui 0,23 sekunnilla Vlhovalle . Vlhovalta ainoana tällä kaudella voiton ryöstänyt Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin laski radalta toisella kierroksella, ja Vlhovan johto pujottelucupissa venyi jo 240 pisteeseen. Maailmancupin kokonaiskisassa Shiffrinin johto Vlhovaan kaventui 35 pisteeseen.

Hyvinkään Slalomseuran Rosa Pohjolainen laski 43:nneksi. Pääsy avauskierroksen 30 parhaan joukkoon eli toiselle kierrokselle jäi 0,91 sekunnin päähän.

Pohjolaisen seuratoveri Erika Pykäläinen keskeytti sunnuntaina, mutta laski lauantaina 50:nneksi maailmancupin suurpujottelussa. Pääsy toiselle kierrokselle eli 30 parhaan joukkoon jäi 2,15 sekunnin päähän.

Kisan voitti Ruotsin Sara Hector, jolle voitto oli kauden toinen suurpujottelussa. Pykäläinen, 20, on vielä tämän kauden maailmancupissa pisteittä. Hän on keskeyttänyt kolme kisaa ja jäänyt neljästi avauskierrokselle.

Pujottelun maailmancupissa Pohjolainen on sijalla 42 ja Riikka Honkanen sijalla 50. Maailmancupin kokonaiskilpailussa Pohjolainen löytyy sijalta 106 ja Honkanen 115.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka