Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Remi Lindholm hiihti maailman cupin pisteille ja paransi sijoitusta Tour de Skin tilanteessa – seuraavaksi kiivetään Alpe Cermisin jyrkkää rinnettä ylös

Maastohiihdon odotukset nousivat, kun Iivo Niskanen hiihti toiseksi Tour de Ski -maastohiihtokiertueen viimeistä edellisessä kilpailussa Italian Val di Fiemmessä. Norjan Johannes Hösflot Kläbo voitti perinteisen hiihtotavan 15 kilometrin yhteislähdön 20 sekunnin erolla Niskaseen ja vahvisti asemaansa kiertueen kärkipaikalla. P

erttu Hyvärinen oli kilpailussa 11:s, Remi Lindholm 21:s ja Ville Ahonen 38:s. Loviisalainen Lindholm hiihti erinomaisesti ja haki cup pisteitä ja kiertueen parhaan sijoituksensa. Vahvan hiihdon esittänyt Lindholm jäi Kläbosta minuutin ja 50 sekuntia. Niskanen nousi kokonaistilanteessa neljänneltä tilalta kolmanneksi.

Venäjän Aleksandr Bolshunov on kokonaistuloksissa toisena. Loviisalainen nosti hyvällä hiihdolla osakkeitaan ja on kokonaistilanteessa sijalla 38 ja ero kärkeen on 9.06. Lindholm odottaa malttamattomana Val di Fiemmen maineikasta Alpe Cermisin jyrkkää rinnettä, johon kiertue päättyy 4. tammikuuta.