Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tallberg hyödynsi Smejkalin myöhäisen joululahjan – liigajohtaja HIFKin tehokkuus liikaa Pelicansille

Helsingin IFK:lle ei tunnu tällä hetkellä löytyvän pysäyttäjää jääkiekkoliigassa. Lahdessa nähtiin tapaninpäivänä vauhdikas ja tiukka kamppailu, jonka helsinkiläiset veivät nimiinsä maalein 2–1.

IFK on nyt voittanut yhdestätoista viime ottelustaan peräti yhdeksän. Joukkue ei turhaan komeile sarjakärjessä.

– Olemme löytäneet toimivan sapluunan, jolla pystymme raapimaan tärkeitä kolmen pisteen potteja. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä meininki, IFK:n kapteeni Teemu Tallberg sanoi.

Vaikka jouluaatto on jo takanapäin, sai Tallberg silti vielä yhden myöhäisen paketin. Sen tarjoili Pelicansin hyökkääjä Jiri Smejkal, jonka kaamea harhasyöttö omissa napsahti suoraan Tallbergin lapaan, joka viimeisteli joukkueensa 2–0-osuman.

Pelicans kärsi kolmannen peräkkäisen tappion. Voimalaituri Antti Tyrväinen peräänkuulutti omiltaan lisää suoraviivaisuutta.

– IFK oli tyly omissa maalipaikoissaan, kun me sorruimme siirtelyyn. Lisää miehiä maalille ja vetoja sinne. Nyt oli turhaa hieromista, Tyrväinen harmitteli.