Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sportin tilanne hankaloitui – Honka laukoi JYPille jatkoaikavoiton

Onneksi on JYP, ilakoitiin Vaasan jäähallissa ennen keskiviikon liigaottelua. Syy ilakointiin oli se, että 11 edellisestä liigaottelusta Sport oli voittanut kaksi – molemmat JYPiä vastaan. Ilakointi loppui, kun JYP korjasi jatkoaikavoiton 4–3.

Mainittu ajanjakso on Sportin kannalta murheellinen: Sport oli tehnyt 11 ottelussa vain 13 maalia, joista yhdeksän JYPiä vastaan. JYPiä voidaan siis hyvällä syyllä kiittää siitä, että Sport pysyttelee lähellä pudotuspeliviivaa, joskin sen alapuolella ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

JYP on niitä harvoja seuroja, joita vastaan Sport on Liigan historiassa useammin voittanut kotiottelunsa kuin hävinnyt.

Ei pudotuspeleihin kuitenkaan mennä yhdeltä joukkueelta saaduilla voitoilla, joten onnistumisia tarvittaisiin laajemmin.

Jonkin verran saattoi jo auttaa, kun Shaun Heshka teki Sportille ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä. Maali oli Heshkan ensimmäinen tällä kaudella.

Vaikka pelin loppua kohti alkoi tapahtua paljonkin, oli jatkoaika lyhyt: JYP ratkaisi jo ensimmäisessä vaihdossa, kun Anttoni Honka iski JYPille voittomaalin.