Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KalPa löysi kaivattuja ratkaisijoita – Sportilla synkkä viikonloppu

KalPa päätti kolmen ottelun viikkonsa tyylipuhtaaseen 5–0-kotivoittoon Vaasan Sportista jääkiekon SM-liigassa. Kahden peräkkäisen tappion rasittamana otteluun lähteneet kuopiolaiset saivat onnistumisia laajalla rintamalla, ja etenkin pitkiä maalittomia jaksoja osaltaan päättäneiden Severi Immosen, Kim Nousiaisen ja Juuso Könösen (1+1) maalit maistuivat KalPa-luotsi Tommi Miettiselle.

– Tuolla on koppi täynnä onnistujia. Oli iso asia meille jatkon kannalta, että juuri nämä miehet saivat kaivattuja onnistumisia tänään, Miettinen kiitteli.

KalPan voiton avain oli todella vahva toinen erä, johon se iski neljä maalia. Tämän jälkeen jännitettävää oli lähinnä se, saako Sport viikonlopun maalihanansa auki. Ei saanut, joten vaasalaiset jäivät toista iltaa putkeen ilman maaleja, kun alla oli myös 0–4-kotitappio perjantaina Kärpille.

– En tiedä valuiko energiat pitkään matkaan vai mihin. KalPan avausmaalin myötä oman pelin itseluottamus katosi täysin, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä, Sportin päävalmentaja Risto Dufva myönsi reilusti.

Voitollaan KalPa nousi Sportin kanssa tasapisteisiin ja joukkueet miehittävät sarjataulukossa sijoja 10 ja 11.