Morris Match järjesti Derby-revanssissa kotivoiton – valmentajalla haave talvikaudelle

Antti Teivaisen ohjastama Morris Match käytti tasoitusajossa saamansa etumatkan hyväkseen ja vei nimiinsä Vermon keskiviikkoravien päälähdön.

Nelivuotiaiden lämminveristen Derby-revanssissa kotiradan valmentajan Sirpa Tienhaaran suojatti Morris Match lähti ainoana osallistujana liikkeelle perusmatkalta. Antti Teivaisen ajokki sai vetää alun rauhassa, mutta sen jälkeen vauhti kiihtyi tuntuvasti. Morris Match vastasi haasteeseen ja jätti enemmän ansainneet kanssakilpailijansa helposti taakseen.

Voittovireeseen puhjenneelle Morris Matchille ykköstila oli kolmas perättäinen. Sirpa Tienhaara kertoi voiton jälkeen, että hänellä on nelivuotiaan kanssa vielä Vermoakin isommat ympyrät mielessä.

– Hevosen kanssa on päivä kerrallaan edettävä, mutta aina haaveita voi olla. Tämän kanssa haaveena on, jos ruuna terveenä pysyy, voisi käydä talvella Ruotsin puolella kilpailemassa.

Uusi matka ei tuonut ongelmia

Teräsmiesliigassa Christa Packalénin valmentama Kiikku's Trooper kilpaili ensimmäistä kertaa urallaan kolmen kierroksen kisassa. Hannu Torvisen ajokki sai vetää pakkaskelissä vailla haastetta, eikä 4-vuotiaalla ollut hankaluuksia hallita kisaa maaliin asti.

Christa Packalén suhtautuu aloittelevan ravurin Kiikku's Trooperin uran jatkoon maltilla.

– Ensisijainen tavoite on, että hevonen pysyy terveenä, kun sillä on ollut paljon terveyshuolia, Christa Packalén valaisi.

– Aina on ollut selvää, että Kiikku's Trooperilla on tosi kova fysiikka.

Kylmäveristen avoin Isokenkä oli konkarimenijöiden välinen vääntö. Nyyti-Maria Timosen valmentama Rokin Maxi pisteli voittoon ennen Vermossa viimeisen kerran kilpaillutta Camria.

Lyhyen matkan kisassa Esa Holopaisen ohjastama ja valmentama Silk Bullet kiitti nappireissusta voitolla. Toto65-voittoihin ylsivät myös Posokka, Marlon Dee ja Nenuphar Noir. Täysosumalla voitti 100,39 euroa, viidellä oikein sai 5,57 e.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka