Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tiger Woods palaa kilpagolfin pariin – pelaa poikansa kanssa ensi viikolla järjestettävässä kisassa

Viime helmikuussa vakavassa auto-onnettomuudessa ollut golfin supertähti Tiger Woods palaa pelikentille ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen. Woods kertoi keskiviikkona, että hän on mukana ensi viikon lopulla Yhdysvaltain Orlandossa pelattavassa PNC Championshipissä. Pelitoverina kahden pelaajan joukkueessa on Woodsin 12-vuotias poika Charlie.

– Vuosi on ollut pitkä ja haastava, mutta olen hyvin innoissani siitä, että voin päättää vuoden kilpailemalla PNC Championshipissä poikani Charlien kanssa. Pelaan Isänä, enkä voisi olla innostuneempi ja ylpeämpi, Woods kertoi Twitter-tilillään .

Urallaan 15 major-turnausvoittoa ottanut Woods kertoi hiljattain, että hän ei todennäköisesti pysty enää palaamaan lajinsa pariin täysipäiväisenä ammattilaisena. PNC Championship sopii kuitenkin paluukoitokseksi, sillä siinä pelataan vain 36 reikää ja golfautojen käyttö on sallittua.

PNC Championship on kisa, jossa kaksi sukupolvea edustaa samassa joukkueessa. Toisen on oltava major-voittaja.