Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Markkanen heitti 20 pistettä, Cavaliers taipui hallitsevalle mestarille

Cleveland Cavaliersin Lauri Markkanen keräsi kelpo pistemäärän koripallon NBA:ssa, kun hän heitti 20 pistettä vieraspelissä Milwaukee Bucksia vastaan. NBA:n hallitseva mestari oli kuitenkin Cavaliersille liian kova vastustaja ja voitti 112–104.

Bucksin ykköstykki oli kreikkalaistähti Giannis Antetokounmpo, joka heitti 27 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Pistemäärä oli osuva, sillä Antetokounmpo täytti maanantaina 27 vuotta. Antetokounmpo yritti kolmen pisteen heittoa kolmesti ja onnistui joka kerta. Hän keräsi päätösneljänneksellä peräti 15 pistettä.

Isäntäjoukkueen riveissä koreja rohmusivat myös Khris Middleton ja Jrue Holiday, joista ensimmäinen heitti 21 ja jälkimmäinen 20 pistettä.

Cavaliersista eniten pisteitä kahmi Jarrett Allen (25). Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies. Hän keräsi lisäksi seitsemän levypalloa, antoi kaksi korisyöttöä ja teki yhden torjunnan. Markkaselle kertyi peliaikaa 34 minuuttia ja 26 sekuntia.

Markkanen onnistui 15 pelitilanneheitostaan seitsemässä. Yhdeksästä kolmen pisteen yrityksestä osui neljä.

Toinen peräkkäinen tappio

Tappio oli Cavaliersille toinen peräkkäinen. Niitä edelsi neljän ottelun voittoputki. Joukkue on NBA:n itälohkossa yhdeksäntenä kerättyään 13 voittoa ja 12 tappiota. Bucks on vahvassa vireessä, sillä se on voittanut 11 viime pelistään kymmenen. Joukkue majailee itälohkon kolmospaikalla.

– Kundit pelaavat itseluottamuksella ja yhtenäisesti. Olemme erittäin hyvässä tilanteessa juuri nyt, Antetokounmpo sanoi Bucksin kotisivujen videolehdistötilaisuudessa .

Cavaliers kohtaa seuraavaksi Markkasen entisen seuran Chicago Bullsin, joka on vahvassa vireessä. Bulls voitti Suomen aikaa varhain tiistaina kotonaan Denver Nuggetsin 109–97 ja on itälohkossa toisena. Cleveland isännöi neljän ottelun voittoputkessa olevaa Bullsia Suomen aikaa varhain torstaina.