Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TPS nousi sarjakärkeen – Ässille viides peräkkäinen tappio

Tällä hetkellä Porin Ässät pelaa otteluissaan noin erän verran laadukasta jääkiekkoa. Keskiviikon TPS-ottelun avauserä oli porilaisten kauden laadukkaimpia ja ässäkapteeni Jarno Kärjen maali ansaittu.

Peli kuitenkin kääntyi tuttuihin uomiinsa. TPS nappasi voiton 2–1 (0–1, 2–0, 0–0) ja nousi Liigan kärkeen pisteen erolla KooKoohon.

Jonne Tammela iski kauden avausosumansa, ja TPS:n kultakypärä Juuso Pärssinen ratkaisi pelin Ässien murheenkryynissä, erikoistilanteessa. Derek Barach nahisteli milloin kenenkin kanssa ja katseli lopulta ratkaisevaa osumaa jäähyaitiosta. Pärssinen pääsi nautiskelemaan poikittaissyötöistä ässäneliön läpi. Kuviota yritettiin uudelleen vielä kolmannessa erässä tasaviisikoin, mutta syöttö ei sillä kerralla tavoittanut Pärssistä.

– Tiesimme Ässien innon ja halun näyttää. He tulevat varsinkin kotipeleissään aina kovaa päälle. Ehkä vähän jännitimme itsemme ulos, mutta meidän ketjumme jäi plussalle. Saimme tarvittavat maalit, ja maalivahtipeli oli taas kerran hyvää, Pärssinen totesi.