Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toinen jatkoaikatappio Jokereille – venäläislegenda Fedorovilta silti kehut

Jokerit taipui täpärään tappioon ja toisen kerran peräkkäin jatkoajalla, kun jääkiekon KHL:ssä TsSKA löi sen 3–2. Länsilohkon kärkisijasta nyt neljän muun kanssa kilpaileva kotijoukkue kiri tappiolta johtoon, mutta hävisi.

– Tänään Jokerit ei ollut parhaimmillaan. Oltiin koko ilta perässä, varsinkin kamppailuissa ja irtokiekoissa – syöttäminen oli luokatonta, Jokerien valmentaja Lauri Marjamäki roimi.

Vieraiden ylivoimalla syntynyttä avausmaalia meinasi seurata toinenkin perään, mutta ruotsalaisvahti Anders Lindbäck ja Jokerien puolustus selvittivät täpärät tilanteet. Ensimmäisellä 20-minuuttisella isäntien hyökkäyspeli pysyi pitkään piilossa, mutta pilkahdus paremmasta välähti TsSKA:n jäähyn aikana.

Toisessa erässä Veli-Matti Savinainen villitsi lehtereillä olleita 8 562 katsojaa, kun hän viimeisteli reilussa kuudessa minuutissa kaksi maalia.

Savinaisen kauden neljännen ja viidennen osuman välissä seuratoveri John Norman vilahti läpiajoon alivoimalla, mutta ei onnistunut viimeistelyssä.

– Hävittiin aloitukset, joissa olemme olleet hyviä, aika pystyyn. Jouduttiin aina lähtemään puolustamaan, Jokerien Marjamäki suomi.

"Jokerit on hieno vastustaja"

Savinaisen ja Lindbäckin lisäksi onnistujiin lukeutui yhdysvaltalainen keskushyökkääjä Brian O'Neill, jonka pisteputki komistui entisestään. Yhdysvaltalainen keskushyökkääjä alusti syötöllään Savinaisen ensimmäistä ja hänellä on koossa nyt viidestä tuoreimmasta koitoksesta pistesaldo 3+6.

Kolmannessa erässä O´Neill väläytti lisää taituruuttaan, kun hän eksytti puolustajan ja oli yltää ratkaisijaksi.

– Molemmilta joukkueilta kova esitys – Jokerit on hieno vastustaja. Heidän maalivahdiltaan uskomaton peli, ja O'Neill oli onnistua maalinteossa lopussa, pelaajana legendaksi noussut TsSKA:n valmentaja Sergei Fedorov kehui.

Uuden kotiyleisön edessä ensiesiintymisensä suoritti puolustaja Vitali Menshikov, joka siirtyi Admiral Vladivostokista helsinkiläisseuraan. Kyseessä on Jokerien ensimmäinen venäläispelaaja kahdeksan KHL-kauden aikana.

– Mielestäni mies paikallaan. Odotusarvoihin nähden pelasi erinomaisen pelin, Marjamäki kuvasi.

Jokerit ottaa koronapassin käyttöön kotiotteluissaan sunnuntaista alkaen

Jokerit ottaa käyttöön koronapassin kotiotteluissaan sunnuntaista alkaen. Seura asiasta kertoi sivuillaan perjantaina, ennen illan kotiottelua Moskovan TsSKA:ta vastaan. Jokerit kohtaa sunnuntaina kotihallissaan Lokomotiv Jaroslavlin.

Jokerit kertoo, että koronapassi otetaan kotiotteluissa käyttöön valtioneuvoston linjauksen mukaisesti vaihtoehtona ravitsemisliikkeiden rajoituksille. Seura ilmoittaa, että koronapassi, henkilöllisyystodistus ja pääsylippu tarkistetaan ovella. Koronapassia edellytetään 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.