Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoo jatkaa jääkiekkoliigan kärjessä – TPS hävisi kotiareenallaan

KooKoo palasi yhden tappion jälkeen voittokantaan miesten jääkiekkoliigassa, kun joukkue haki torstaina 4–1-vierasvoiton Turun Palloseurasta. Keskiviikon tappio HPK:ta vastaan oli yhdessä yössä unohdettu, ja voiton myötä kouvolalaiset vankistivat asemaansa Liigan kärkipaikalla.

KooKoo meni jo avauserässä kahden maaliin johtoon Aleksi Ainalin ja Kasperi Ojantakasen osumilla. Päätöserässä vierasjoukkueen maalisaldoa lisäsivät Teemu Rautiainen ja Kimi Koivisto.

– Pääsimme vähän varkain johtoon avauserässä, vaikka peli oli jonkinlaista selviytymistaistelua. Sitkeä puolustus ja Oskari Setäsen loistotorjunnat pohjustivat täydet sarjapisteet, KooKoon päävalmentaja Olli Salo iloitsi.

Liigan kärkiottelua oli Turkuhallin lehtereillä seuraamassa runsaat 3 000 katsojaa. Yleisön joukossa oli kutsuvieraina noin 400 terveydenhuoltoalan ammattilaista. TPS halusi näin kiittää niitä lukuisia ihmisiä, jotka ovat ammattiosaamisensa turvin auttaneet yhteiskuntaa pysymään voimissaan taistelussa koronavirusta vastaan.

TPS:n projekti jatkuu joulukuun puolivälissä, jolloin kutsuvieraina on Turun alueen pelastustoimen ja rajaviranomaisten henkilökuntaa.