Norjalaishirmu Unique Creation jyräsi Vermon pitkällä matkalla

Tänä vuonna Suomeen ostettu Unique Creation jatkoi hurjaa menestyskulkuaan, kun 5-vuotias ruuna voitti selvällä erolla muihin, vaikka joutui taivaltamaan kolmen kierroksen kisassa toisella radalla ilman vetoapua.

– Johtavan rinnalla ei ole koskaan helppo paikka juosta, voittajan valmentaja-ohjastaja Tapio Perttunen muistutti.

– Unique Creation on erittäin laiska hevonen. Se meinaa korvat pystyssä olla vaan koko ajan. Hevonen aina kuitenkin hoitaa asiat hienosti, kun on niin monta voittoa.

Anne ja Kaarina Metzin omistama Unique Creation on kilpaillut tänä vuonna 19 kertaa, joista on vienyt nimiinsä peräti 15 kisaa.

Ukkoherra voitti taas

Kangasniemellä asuvan Juha Kortekallion valmentama Ukkoherra ylsi kovaan temppuun, kun 6-vuotias valloitti Vermon jo neljännen kerran hieman reilun kuukauden aikana.

Iikka Nurmosen ohjastama Ukkoherra polki kirinsä sitkeästi perille asti ja nujersi tiukasti vastaan haranneen Vekrauksen vastarinnan viimeisellä sadalla metrillä.

– Kyllähän täällä (Vermossa) kerran ja joskus toisenkin kerran voittaa, mutta harvoin näin monesti putkeen”, Juha Kortekallio iloitsi.

Tammojen TalviCupin karsinnoissa voittoihin ravasivat Intelligent Stride ja Girls With Curls.

Tommi Kylliäisellä ja Ravenilla koitti varhainen joulu Vermon loppukaarteessa, kun kuumeisesti kiritilaa hakenut kaksikko sai vapaan radan eteensä kanssakilpailijan ajauduttua yhtäkkiä rajusti ulospäin. Raven ei jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä, vaan täräytti napakasti helppoon voittoon.

Harrastajavalmentaja Elli Alfredsin suojatti Captain Cloud palasi sairastauolta voittovireessä. Seppo Markkulan ohjastama ruuna vastaili keulasta niukasti parhaaksi.

Tammatähti-lähdössä Kari Venäläisen ajama True Devotion ohitti voittotaistossa suursuosikki Ice Winen.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 522,90 euroa, viidellä oikein sai 15,65 e.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka