Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maalitolppa pelasti Kerhon kuudennen peräkkäisen voiton – "Kärsivällisyys palkittiin"

Lauantaisen Ässät–HPK-kamppailun yhtenä teemana oli tunnelman palauttaminen Isomäen areenaan. 3 569 katsojaa palauttivat tunnelman. Kyseessä on kauden ennätysyleisö Porissa toistaiseksi. Kerho nappasi kuudennen peräkkäisen voittonsa lopulta 1–0-lukemin.

– Iso kiitos yleisön suuntaan, sieltä saatavaa voimaa tarvitaan kyllä. Ei tuolla kukaan tahallaan ole häviämässä, Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin kommentoi.

Maalit jäivät puuttumaan lähes kokonaan lukuisista paikoista huolimatta. HPK otti tapahtumat haltuunsa varsinkin kolmannessa erässä, ja lopulta Markus Nenonen onnistui ohittamaan Ässien maalivahdin Konstantin Volkovin.

– Kolmas erä oli meiltä paras. Vahva alivoima, vahva puolustaminen ja erittäin hyvä maalivahtipeli antoivat mahdollisuuden voittaa. Kärsivällisyys palkittiin, HPK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen kiitteli.

Kolmannen peräkkäisen tappionsa kärsinyt Ässät ei antautunut ilman taistelua, ja porilaiset saivat luotua paineen HPK:n maalille viimeisellä minuutilla. Ässien kapteeni Jarno Kärki osui tolppaan, kun peliaikaa oli jäljellä yksi sekunti.