Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ässät ei voittanut vieläkään toista peliä peräkkäin – SaiPa haki pinnat Porista

Sarjajumbo Ässät on pelannut 21 peliä jääkiekkoliigassa tällä kaudella. Niiden aikana joukkue ei ole voittanut kertaakaan kahta peliä peräkkäin. Lauantaina siihen oli mahdollisuus kotipelissä SaiPaa vastaan, mutta tulos oli sama kuin aina aikaisemminkin. Ottelu päättyi vieraille 4–2.

Ässät on pelannut kahtena päivänä peräkkäin kuusi kertaa kauden aikana. Niistä jälkimmäisistä peleistä joukkue on saanut vain yhden pisteen. Suoritus on surkea.

– Todella huono fiilis alkukaudesta. Meidän pitää taistella kynsin ja hampain kymmenennestä sijasta, ja nyt ollaan siitä jäljessä. Emme ole päässeet sille tasolle, jossa meidän pitäisi olla, Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin totesi.

SaiPa puolestaan voitti toisen pelinsä peräkkäin. Joukkue liikkui Porissa hyvin ja teki omaa juttuaan laadukkaasti lähes koko 60 minuuttia. Kiekkoa SaiPa piti selvästi enemmän ja teki pari ylivoimamaaliakin.

– 5–5-pelissä meillä ei ollut suurta hätää. Jos olet paljon kiekossa, niin kyllä silloin yleensä ylivoimallekin jossain vaiheessa pääsee. Iso kiitos pelaajille tästä viikosta, SaiPan valmentaja Pekka Virta sanoi.