Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapparan vuoro kurittaa Turun Palloseuraa – turkulaisille viikon toinen kotitappio

Tappara jatkoi lauantaina pirteitä esityksiään miesten jääkiekkoliigassa, kun tamperelaiset hakivat 4–1-vierasvoiton Turun Palloseurasta. Nihkeän alkukauden jälkeen Tappara on saanut pelinsä kulkemaan mallikkaasti ja nappasi Turusta viikon kolmannen voittonsa. Pitkän tovin sarjan kärkitiloilla viihtynyt TPS ei sen sijaan ole viime peleissään päässyt alkukauden vauhtiinsa.

– Kova ja tasokas peli, joka onneksi kääntyi voitoksemme. Alkukausi oli melko hankala, mutta nyt olemme saaneet pelitapamme kääntymään oikeaan suuntaan, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola totesi tyytyväisenä.

Juuso Pärssinen vei taidolla ja onnella kotijoukkueen johtoon. Pärssinen riisti kiekon Tapparan puolustusalueella ja jujutti kiekon onnekkaasti Christian Heljangon selän taakse. Tappara kuittasi kuitenkin tilanteen tasoihin jo 18 sekunnin kuluttua Waltteri Merelän osumalla. Brady Austin ja Kyle Platzer lisäsivät tamperelaisten johtoa, ja Merelä sinetöi voittoluvut tyhjään maaliin päätöserän lopulla.

– Aikataulussa ollaan, vaikka viikon pistesaalis jäi nollaan. Hyökkäyspelimme tökki pahemman kerran, ja maalit jäivät taas tekemättä, TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas harmitteli.