Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pekka Virran Saipa pilasi Lukon juhlapelin – "Tunteet olivat kieltämättä pinnassa"

Pekka Virta sai viimeistään perjantaina kokea, miltä tuntuu pudota puolessa vuodessa sankarista antisankariksi. Virta oli viime keväänä Lukon mestarivalmentajana Raumalla suuri sankari, mutta nyt sama mies pilasi SaiPan valmentajana Lukon 85-vuotisjuhlat. Täydet kolme sarjapistettä lähtivät Lappeenrantaan miesten jääkiekkoliigan ottelun päätyttyä numeroihin 2–4.

SaiPan Kalle Maalahden maali kirjattiin syntyneeksi ajassa 0.40. Lukon kapteeni Anrei Hakulinen oli lähtenyt jäähyaitioon vain neljä sekuntia aikaisemmin.

– Hieno tulos meille, otamme sen mielellään vastaan. Pelasimme 30 minuuttia hyvin kiekon kanssa, mutta sen jälkeen jäimme aika pahasti jalkoihin. Varsinkin toisen erän lopussa olimme pahasti purjeissa, SaiPan Pekka Virta kertasi.

Ottelu ratkesi erikoistilanteisiin, joista SaiPa teki kaikkiaan kolme maalia. Maalahden 0–1 syntyi vieraiden pelatessa ylivoimalla, Ville Vainikaisen 1–3 puolestaan alivoimalla ja Veikko Loimarannan ratkaiseva 2–4 ylivoimalla.

– Mahtava tapahtuma ja hieno osoitus raumalaisesta kiekkokulttuurista. Joskus saa tehdystä työstä kiitostakin, ja fanien tifo minusta oli sitä parhaimmillaan. Tunteet olivat kieltämättä pinnassa, Pekka Virta tunnusti.