Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukon Jukuri oli keskiviikkona Porin Ässä – Tapparalle silti kaksi vieraspistettä

Ässien ja Tapparan välinen taisto Porissa oli tasainen. Tamperelaiset ottivat kaksi pistettä voittomaalikisan jälkeen. Peli päättyi Tapparalle 2–1.

Erikoista pelissä oli Ässien maalivahti. Hän oli porilaisten naapurikilpailija Rauman Lukosta yhden pelin lainalla Ässissä pelannut Samuel Jukuri. Mies torjui 32 kertaa ja päästi varsinaisella peliajalla vain yhden maalin. Torjuntaprosentti oli 96,97.

– Oli hauskaa pelata pitkästä aikaa. Edellisestä pelistäni sarjassa on yli kuukausi. Ilolla otin torjuntatilaisuuden vastaan, kun tällaisesta mahdollisuudesta kuulin, Jukuri mietti.

Ässissä todettiin viime lauantaina koronatartunta, jonka takia joukkueen illan peli TPS:aa vastaan jouduttiin perumaan. Useampi Ässien pelaaja oli keskiviikkona pois kokoonpanosta koronakaranteenin takia.

– Viikonloppuna oli aika paljon ohjelmaa ja epävarmuustekijöitä. Saimme silti taistelupisteen. Jukuri antoi meille torjunnoillaan mahdollisuuden taistella voitosta, Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi.