Jukurit otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa

Mikkelin Jukurit päihitti Tapparan Tampereella. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

Olli Jokisen opit alkavat tehota Mikkelissä, sillä Jukurit otti lauantaina jo kolmannen peräkkäisen voittonsa jääkiekkoliigassa. Tiistaina oli kaatunut TPS 3–0, perjantaina Kärpät 3–1 ja nyt vieraissa Tappara 5–3.

– Pidimme palaverit ja sen jälkeen olemme lähteneet jokaiseen otteluun puolustuksen kautta. Pysyimme tänään siinä pelisapluunassa mitä oli sovittu, Jokinen sanoi.

Viimeisen kerran Hakametsän hallissa pelannut Jukurit sai otteluun salama-alun, sillä Christian Heljanko ei ehtinyt torjua kertaakaan, kun kiekko oli jo kaksi kertaa maalissa. Patrik Puistola rokotti vielä avauserässä kasvattajaseuraansa tekemällä ylivoimalla 0–3-maalin.

– Vastuuta on tullut hyvin ja pelaaminen maistuu. Toki tänään olisi maaleja voinut tehdä enemmänkin, Puistola sanoi.

Tappara tuli lopussa maalin päähän, mutta kokenut Anssi Löfman sinetöi voiton tekemällä tyhjiin 3–5-maalin. Kolmannen peräkkäisen voiton torjunut maalivahti Oskari Salminen sai syöttöpisteen.

– Tällaisella jäähymäärällä ei voiteta otteluita. Toisaalta ihmetyttää, että ilman valmentajan haastoa kahta maaliamme tutkittiin videolta, Tapparan valmentaja Jussi Tapola sanoi.

Kommentoi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka