Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurrikaani-Loimaa kasvatti voittoputkensa kolmeen otteluun – Etta jatkaa lentopalloliigassa nollakerhossa

Kauden alusta alkaen neljä lentopallon Mestaruusliigan otteluaan hävinnyt Hurrikaani-Loimaa otti 20. lokakuuta avausvoittonsa ja torstaina tuli kolmas voitto peräkkäin, kun nollakerhossa yhä jatkava Oulun Etta kaatui Loimaalla 3–1.

Luka Marttila ja Antti Ropponen tekivät Hurrikaanille 19 pistettä, vime kauden seuraansa vastaan pelannut Aleksi Muukkonen kokosi 17 pistettä. Koko kolmikon hyökkäystehot olivat vähintään 50 prosenttia.

Ettan pelaajat jäivät puolestaan passari Niko Haapakoskea lukuun ottamatta alle 50 prosentin hyökkäystehoihin. Yleispelaajista Michael Michelau teki 18 ja Eetu Pennanen 17 pistettä.

– Pelasimme avauserän niin kuin oli muutama päivä harjoiteltu eli aggressiivisesti ja saatiin Hurrikaanin vahvuuksia pois. Myös toinen erä oli voitettavissa, mutta ei käytetty tilaisuuksia, Ettan valmentaja Olli Kuoksa sanoi.

Hakkuri Jakub Petras teki peräti yhdeksän hyökkäysvirhettä ja jäi 11 pisteeseen, edellisessä ottelussa hän teki 10 hyökkäysvirhettä TuTo Volleyn haettua Oulusta voiton.

– Keskityn kehittämään jokaista pelaajaa, joka meillä pelaa, ja tällä kokoonpanolla pelataan perjantaina Turussa, Kuoksa korosti.