Pisteputken löytänyt Levtchi ei mieti maajoukkuetta – "En ole mennyt asioiden edelle"

Anton Levtchi laukoi Tapparan voittomaalin Sportia vastaan. Kalle Parkkinen / LEHTIKUVA

Pekka Pernu / STT

Tappara-laituri Anton Levtchi taituroi itsensä pisteille jo neljännessä peräkkäisessä jääkiekkoliigan ottelussa, kun Sport kaatui keskiviikkona Hakametsässä 3–0.

Voittomaalin ampunut Levtchi on kerännyt kuudessa viime ottelussa tehot 6+2 ja noussut mukaan pistepörssin kärkikahinoihin. Tahmeasti kauden aloittanut Tappara on heräillyt alkukauden horroksestaan samassa tahdissa.

Tapparassa edukseen esiintynyt Levtchi, 25, ei ole vielä päässyt näyttämään taitojaan maajoukkueessa. Seuraava mahdollisuus olisi marraskuun Karjala-turnauksessa. Joukkue julkistetaan ensi viikolla.

– Olisihan se hienoa joskus päästä maajoukkueeseen, mutta en ole sitä sen enempää miettinyt ja mennyt asioiden edelle, Levtchi sanoi.

– Jos sinne pääsisi, niin ainakin olisi tehnyt oikeita asioita.

Liigan alkukauden yllättäjä Sport pelasi keskiviikkona viimeisen kerran Hakametsässä ennen tamperelaisseurojen muuttoa uuteen keskusta-areenaan.

– Onhan täällä ollut hienojakin hetkiä. Mutta näin viisi minuuttia pelin jälkeen tekisi mieli lopettaa ja painua jonnekin luolaan. En ole tyytyväinen omaan tekemiseeni, reilun kolmen viikon poissaolon jälkeen kaukaloon palannut Jonne Virtanen sanoi.

Kommentoi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka