Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaukaloon palannut HIFK:n Broadhurst löysi tehonsa Kärppiä vastaan – "Lähestyn alkukauden kuntoani askel kerrallaan"

HIFK:n Alex Broadhurst aloitti kautensa miesten jääkiekkoliigassa tehokkaasti ja keikkui pistepörssin kärkipaikoilla, mutta joutui syyskuun lopulla kolmeksi viikoksi sivuun loukkaantumisen takia.

Paluun jälkeiset ensimmäiset neljä peliä sujuivat ilman tehopisteitä, mutta lauantaina Kärppien vieraana Broadhurst oli vahvasti rakentamassa IFK:n 5–2-vierasvoittoa.

– Ensimmäiset neljä peliä loukkaantumiseni jälkeen ovat olleet vähän vaikeita, kun meillä on ollut tiivis pelitahti. Lähestyn alkukauden kuntoani askel kerrallaan ja pikku hiljaa tunnen oloni jäällä taas mukavaksi.

HIFK:n 1–1-tasoitusmaali oli todellinen kaunokainen. Broadhurst syötti maalin takaa sokkona ketjukaverilleen Sebastian Dykille, joka sai siirtää kiekon tyhjään maaliin.

– Joskus se toimii ja joskus ei. Nyt se toimi ilmeisen hyvin, joten yritämme samaa pian uudestaan, hyökkääjä naureskeli.

Broadhurst teki kolmannessa erässä 2–1-maalin, minkä jälkeen helsinkiläiset eivät johtoaan menettäneet. Kaksi viimeistä maaliaan HIFK iski tyhjiin.