Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lahti Basketball kotimaisin voimin aseeton Korisliigassa

Lahti Basketball kärsi miesten Korisliigassa kauden ensimmäisen kotitappion, kun KTP-Basket haki kauden ensimmäisen vierasvoittonsa pistein 97–69.

Lahti Basketball joutui peliin kotimaisin voimin, kun kokoonpanosta puuttuivat kaikki edellispelissä viikkoa aiemmin mukana olleet neljä ulkomaalaispelaajaa. Neljä seuran pelaajaa joutui tuon ottelun jälkeisenä iltana auto-onnettomuuteen ja lauantain kokoonpanon perusteella kyse oli lahtelaisten ulkomaalaispelaajista.

Lahti pysyi kotkalaisten kyydissä ensimmäisen neljänneksen puoliväliin, josta KTP-Basket karkasi 12–0-nykäisyllä. Sen jälkeen peli eteni reilussa vierasjohdossa.

Flenard Whitfield teki KTP-Basketille 24 pistettä ja Erik Sajantila isännille 22.

BC Nokia kiusasi Karhu Basketia

Kauhajoella BC Nokia uhmasi Karhu Basketin tappiotonta syksyä, mutta peli kääntyi lopulta kotijoukkueelle 91–82.

BC Nokia vei peliä lähes puoliväliin asti, mutta Karhu Basket pohjusti voittonsa kolmannella jaksolla vietyään sen 32–13.

– Emme olleet alussa valmiita peliin, mutta vähitellen puolustuksemme alkoi toimia. Hyökkäyspäässä emme ole tällä hetkellä hyviä, se pitää vain hyväksyä, totesi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Kalle Peltonen nousi tasaisen Karhu Basketin tehokkaimmaksi 14 pisteellä. BC Nokiasta Kahron Ross heitti 16 pistettä.

Kobrat puri pahasti

Kobrat järjesti sarjataulukossa kolmantena olevalle Kouvolan Kouvoille melkoisen pyörityksen Lapualla, jossa peli päättyi kotivoittoon 107–82.

Kobrat mätti koreja hurjalla tahdilla, kun se teki ensimmäiseen neljännekseen 32 ja toiseen 33 pistettä. Näin peli repesi ratkaisevasti 34 pisteen kotijohdoksi.

Christian Lutete keräsi Kobrille tasan 30 pistettä. Amir Hinton oli Kouvojen tehokkain 19 pisteellä.