Voittokulkuaan jatkanut Tanska on erittäin lähellä MM-kisapaikkaa – seitsemässä ottelussa ei vielä yhtään päästettyä maalia

Tanskan maajoukkueen fanit juhlivat voitoa Moldovasta lauantaina. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Tanska jatkoi lauantai-iltana vastustamatonta marssiaan kohti jalkapallon MM-lopputurnausta. Se otti seitsemännestä karsintaottelustaan jo seitsemännen perättäisen voiton, eikä ole menettänyt näissä MM-karsinnoissa vielä pistettäkään eikä päästänyt maaliakaan. Joukkueen maaliero on vaikuttava 26–0.

Tanska voitti Moldovan vieraskentällä Chisinaussa 4–0. Kaikki maalit syntyivät ensimmäisellä puoliajalla.

Voitto siirsi Tanskan erittäin lähelle MM-kisapaikkaa. Viime kesän EM-semifinalistilla on F-lohkossa seitsemän pisteen etumatka Skotlantiin, ja Tanska voi sinetöidä kisalippunsa Qatariin tiistaina, jos se voittaa kotonaan Itävallan.

Ruotsikin pysyy iskuasemissa MM-paikkaa ajatellen. Se löi kotonaan Kosovon 3–0 ja nousi pisteen päähän B-lohkoa johtavasta Espanjasta, jolla on ottelu enemmän pelattuna.

Englanti vankisti otettaan I-lohkon voitosta ja kisapaikasta jyräämällä jalkapallokääpiö Andorran vieraissa 5–0. Sekä Manchester City -tähti Jack Grealish että Ben Chilwell iskivät ottelussa ensimmäiset maaottelumaalinsa.

Englannilla on neljän pisteen etumatka hieman yllättäen lohkokakkosena keikkuvaan Albaniaan, joka yllätti lauantaina Unkarin vieraissa 1–0. Puola murskasi San Marinon 5–0 ja on pisteen päässä Albaniasta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka