Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pariluistelun uusi suomalaispari 15:s Finlandia Trophyn lyhytohjelmassa

Pariluistelussa Suomea edustavat, vasta kesäkuussa yhteisharjoittelut aloittaneet Milania Väänänen ja Mikhail Akulov sijoittuivat torstaina lyhytohjelmassa viimeisiksi eli 15:nneksi taitoluistelun Finlandia Trophyssa Espoossa. Venäläisillä on kaksoisjohto.

Väänänen ja Akulov saivat lyhytohjelmastaan 38,01 pistettä.

– Yleisön kannustus auttoi paljon ja nosti myös omaa fiilistä. Virheet harmittavat, mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, pari kertoi tiedotteessa.

Kisaa johtavat lyhytohjelman jälkeen Jevgenia Tarasova ja Vladimir Morozov.

Miesten kisaa johtavat lyhytohjelman jälkeen tasapistein Kanadan Keenan Messing ja Yhdysvaltain Jason Brown. Suomalaisista Valtter Virtanen on sijalla 14 ja Makar Suntsev 26:ntena.

Parien vapaaohjelmakilpailu käydään perjantaina.

Laura Karhunen luistelee Finlandia Trophyssa - korvaa loukkaantuneen Emmi Peltosen

Emmi Peltonen jää pois Espoossa kisattavan taitoluistelun Finlandia Trophyn suomalaisjoukkueesta loukkaantumisen takia, kertoi Taitoluisteluliitto. Lauantaina ja sunnuntaina käytävään naisten yksinluisteluun Peltosen tilalle on nimetty Laura Karhunen.

Suomen muut naisedustajat ovat Jenni Saarinen, Linnea Ceder ja Oona Ounasvuori. Saarinen saavutti maaliskuussa Suomelle maapaikan tulevan talven Pekingin olympialaisiin, kun hän sijoittui 24:nneksi Tukholman MM-kisoissa. Viime kauden Suomen tilastoykköseltä Peltoselta jäivät MM-taitoluistelut väliin jalkavamman takia.

Nyt 25. kerran järjestettävä Finlandia Trophy on yksi Kansainvälisen luisteluliiton kymmenestä Challenger-sarjan kilpailusta.