Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sportin kotivoitto numero viisi

Sport ja Pohjanmaan kiertueensa Vaasasta aloittanut Lappeenrannan SaiPa pelasivat Liigassa tasaisen pelin, mikä on ollut piirteenä joukkueiden muissakin Liigapeleissä tällä kaudella. Lopputulos 3–1 (0–0, 2–0, 1–1) tarkoittaa, että Sport on voittanut kaikki viisi kauden kotiotteluaan.

Sportin kokoonpanosta puuttui kaksi merkittävää pelaajaa, Michael Keränen ja Olavi Vauhkonen. Molempien kausi on alkanut tehokkaasti yhteensä viiden maalin muodossa, mutta nykykäytännön mukaisesti syitä poissaoloihin ei ilmoitettu.

Täysiverinen ruotsalaisketju Henrik Eriksson–Axel Holmström–Sebastian Ståhlberg oli sijoitettu ykkösketjuksi, mutta innokkaasta pyörimisestä huolimatta tehoja oli vain yhden syöttöpisteen verran.

Samaa voidaan sanoa myös SaiPan uudesta ykkösketjusta, joka oli kasattu David McIntyren ympärille. Ulkomaalaiskolmikon Oliver Okuliar on ainoana pystynyt maalintekoon tällä kaudella.

SaiPa jatkaa matkaansa yhä pohjoisemmaksi kohtaamaan lauantaina Oulussa Kärpät. Sarjataulukon perusteella peli ei tule olemaan ainakaan perjantain peliä helpompi.

– Kärpät on vauhdikas joukkue ja meidän on vain löydettävä keinot maalien tekemiseen, toivoi SaiPan kavannusmaalin syöttänyt Ville Petman.