Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naisten Superpesis siirtyi pistekeskiarvoon ja selvitti jo runkosarjan voittajan

Naisten Superpesiksen runkosarjassa järjestys ratkaistaan ensisijaisesti ottelukohtaisen pistekeskiarvon mukaan. Pesäpalloliitto tiedotti maanantaina kilpailutoiminnan ohjausryhmän päätöksestä.

Rauman Feran joukkueessa ilmentyi koronavirustartunta, jonka takia Rauman ja Jyväskylän Kirittärien joukkueet on asetettu karanteeniin.

– Pistekeskiarvoon siirtyminen varmistaa Kirittärille runkosarjan voiton ennen (Porin) Pesäkarhuja, tiedotteessa kerrottiin.

Sunnuntailta peruttujen otteluiden Rauma–Tampere ja Jyväskylä–Mynämäki lisäksi pelaamatta jäävät tältä viikolta Lappeenranta–Rauma, Siilinjärvi–Jyväskylä ja Pori–Jyväskylä. Jyväskylä ja Rauma palaavat sarjatoimintaan karanteenin päätyttyä.

Miesten Superpesis siirtyi jo aiemmin pistekeskiarvon käyttämiseen, kun koronan kuristukseen jääneitä otteluita ei pystytty sijoittamaan uusille pelipäiville jo ennalta tiukassa sarjaohjelmassa.