Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymmenet kannattajat odottivat turhaan Messiä – argentiinalaistähti ei saapunut Pariisiin ainakaan sunnuntai-iltana

Kymmenet jalkapallon ranskalaisjätti Paris Saint-Germainin (PSG) kannattajat kokoontuivat sunnuntai-iltana turhaan Le Bourget'n lentokentän porteille Pariisin pohjoispuolella, kun toivoivat näkevänsä edes vilauksen seuran uusimmasta tähtipelaajasta.

Odotusta Lionel Messin näkemisestä ei palkittu ainakaan vielä, mutta argentiinalaisen odotetaan saapuvan kaupunkiin maanantaina. Viikonloppuna Messi, 34, jätti jäähyväiset Barcelonalle, joka nautti argentiinalaisen palveluksista kaksi vuosikymmentä.

Talousvaikeuksissa olevalla espanjalaisseuralla ei ollut enää varaa pitää Messiä, jota etenkin PSG:n on huhuttu havittelevan. Messi korosti sunnuntaina, ettei sopimusta ole tehty. Hän myönsi PSG:n olevan yksi mahdollisuus. Ranskalaisseura toivoisi Messin olevan puuttuva pala, joka auttaisi menestykseen Mestarien liigassa.

Yhdysvaltalaismedia ESPN kertoi, että sen lähteiden mukaan Messin kaksivuotinen sopimus PSG:hen on jo hyväksytty. Sopimus sisältää option kolmannesta vuodesta. Lähteiden mukaan Messin odotetaan matkustavan lääkärintarkastukseen lähipäivinä.

– (PSG) on yksi mahdollisuus. Tällä hetkellä mitään ei ole suljettu pois, mutta puhumme monista asioista. Barcan tiedotteen jälkeen monet seurat osoittivat kiinnostustaan. Ei ole mitään lopullista, mutta neuvotteluja tietysti käydään, Messi kertoi jäähyväislehdistötilaisuudessaan.

Tähtikaarti laajenee

Messi on yksi kaikkien aikojen jalkapalloilijoista ja voitti Barcelonassa esimerkiksi neljästi Mestarien liigan ja kymmenesti Espanjan liigan. PSG:ssä hän pääsisi pelaamaan yhdessä maajoukkuetoverinsa Angel di Marian ja monien muiden huippujen kanssa.

Seura hankki jo aiemmin tänä kesänä kokemusta, kun se pestasi Real Madridissa uransa tehneen espanjalaispuolustaja Sergio Ramosin. Lisäksi PSG hankki Italian EM-kultamaalivahti Gianluigi Donnarumman. Joukkueessa riitti jo aiemmin tähtiä Neymarin ja Kylian Mbappen johdolla.