Saimaa Padel Clubille kokemusta seurajoukkueiden SM-kisoista

Viikonlopun turnaukseen mahtui paljon tiukkoja pelejä.

Espoossa pelattiin viikonlopun aikana padelin seurajoukkueiden Suomen mestaruudesta. Saimaa Padel Clubin kotiintuomisena turnauksesta oli sija 11. SPC voitti turnauksen jumbofinaalissa jyväskyläläisen Padel JKL:n selvästi otteluvoitoin 3–0.

– Onhan se aina mukavaa lopettaa turnaus voittoon, Saimaa Padel Clubin Tuomas Sistonen tuumaa.

Alkulohkossa Padel House oli oletetun kova.

–  Tero Mäkäläinen ja Juho-Eric Biggs nappasivat yhden erän Padel Houselta, mutta taipuivat supertiebreakissa. Lähtökohta oli se, että kaikki erät mitä heiltä saadaan on plussaa.

Alkulohkon toinen vastustaja oli Padel Club Finland

– Ensimmäinen peli voitettiin suhteellisen selvästi. Kaksi seuraavaa olivat tiukkoja ja ne hävittiin. Mahdollisuudet oli päästä kahdeksan sakkiin, Sistonen pohtii.

Ensimmäisessä sijoitusottelussa SPC kohtasi Padel Sawon. Sawo nappasi voiton lukemin 2–1.

Saimaa Padel Clubin joukkueeseen turnauksessa kuuluivat Tero Mäkäläinen, Juho-Eric Biggs, Tuomas Sistonen, Harri Suutarinen, Immo Laukkanen, Lasse Hartikainen ja Juho Wuorinen.

– Pelasimme hieman eri kokoonpanoilla melkein jokaisessa pelissä. Tarkoituksena oli, että pari pelaajaa pelaa yhden pelin per päivä ja muut pelaavat kaksi peliä päivässä.

Seurajoukkueiden SM-kilpailut järjestettiin nyt ensimmäisen kerran.

– Hyvä tapahtuma ja hyvä kokemus. Meidän pelaajat tykkäsivät pelata tiukkoja pelejä, eikä vastassa ollut aina niitä tuttuja samoja naamoja.

– Talven aikana varmasti pelataan yhdessä iltoja Kuopiossa Padel Sawon kanssa tai Jyväskylässä Padel JKL:n kanssa. Hyvä tapahtuma myös verkostoitua, Sistonen paketoi viikonlopun antia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka