Kontisen kanssa alamäen kokenut Struff selvisi jatkoon olympiatenniksessä

Suomen tennisparhaimmistoon lukeutuvan Henri Kontisen entinen nelinpelipari Jan-Lennard Struff selvisi jatkoon Tokion olympialaisten miesten kaksinpelissä. Saksalainen kukisti ensimmäisen kierroksen ottelussa Brasilian Thiago Monteiron lukemin 6–3, 6–4. Lauantaiaamuna Suomen aikaa pelattu ottelu kesti 76 minuuttia.

Struff ja Kontinen löivät palloa samalla puolella verkkoa viime kaudella, mutta yhteistyö päättyi marraskuussa. Kontinen sukelsi vuoden aikana miesten nelinpelin maailmanlistalla 16. sijalta 33:nneksi, kun yhteispeli ja tulostaso Struffin kanssa takkusivat.

Kesäkuun lopussa Struff taipui Wimbledonin grand slam -turnauksen miesten kaksinpelin avauskierroksella Venäjän Daniil Medvedeville.

Kaksinkertainen olympiavoittaja Murray ja nelinpelipari Salisbury taputtelivat vastustajan ulos reilussa tunnissa

Tenniksen brittipari Andy Murray ja Joe Salisbury ottivat varman voiton Tokion olympialaisten miesten nelinpelin ensimmäisellä kierroksella. Murray ja Salisbury kukistivat turnauksen kakkossijoitetun ranskalaisparin Pierre-Hugues Herbert ja Nicolas Mahut lukemin 6–3, 6–2. Murray ja Salisbury tarvitsivat tunnin ja 15 minuuttia vastustajansa pehmittämiseen.

Murray on miesten kaksinpelin hallitseva kaksinkertainen olympiavoittaja. Hän oli olympialaisten tenniskuningas Lontoossa 2012 ja Riossa 2016. Lisäksi Murraylla on Lontoosta sekanelinpelin olympiahopea.

Murray, 34, ja Salisbury, 29, kohtaavat seuraavaksi Saksan Tim Pützin ja Kevin Krawietzin. Panoksena on paikka puolivälieriin.

---

Lähteenä myös uutistoimisto AFP

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka