Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopion Palloseura selätti vaikeudet ja haki kuudennen liigavoiton peräkkäin

Perjantaina Armeniasta Vantaalle kotiutunut ja siellä siitä lähtien sunnuntaiseen Haka-otteluun keskittynyt KuPS otti kuudennen peräkkäisen voiton miesten jalkapalloliigassa, kun Haka kaatui 1–0 Diogo Tomasin tehtyä ottelun ainoan maalin.

– Meillä oli Jerevanin jälkeen kasvojen pesun paikka, ja hyvin onnistuimme. Suuri osa joukkueesta oli vatsataudissa, mutta itse säästyin siltä ja pystyin pelaamaan täysillä, Tomas sanoi.

Valmentaja Simo Valakarilla ei ollut lupaa kertoa nimiä, mutta jotain saattoi päätellä kommenteista, kenellä ripuli oli.

– Tauolla jouduttiin tekemään vaihtoja tämän takia. Tauolla ja nyt pelin jälkeen oli vessaan paljon jonoa, Valakari sanoi.

Haka ei ole pystynyt voittamaan ainuttakaan viidestä kotipelistään, tasapelejä on yhä kaksi.

– Se on mysteeri, miksi olimme taas niin passiivisia kotona. Ei tehty aloitteita, joilla olisimme saaneet revittyä vieraiden puolustusta hajalle, sanoi Hakan valmentaja Teemu Tainio.

Toukokuun lopulla Haka voitti Kuopiossa 2–1, mutta sen jälkeen joukkue on jämähtänyt nyt kuuden ottelun voitottomaan putkeen.