Tito C.A. hurjasteli Festivaali-ajossa

Lauantain T75-kierroksen päälähtö Festivaali-ajo oli täydellistä Tito C.A.:n ja Jukka Torvisen näytöstä. Valjakko kiihdytti heti auton takaa johtoon ja keulapaikalla Anne Kankaan valmennettava paineli letkeästi tasaisen kovaa. Maalisuoralla Torvinen päästi vielä 6-vuotiaan ruunan menemään vapaasti, ja se irtosi varmaan voittoon hienolla ajalla 11,0a. Voittajan takaa liftasi Majestic Man kakkoseksi.

– Hevonen oli tänään superhyvä, ja meille jäi tosi paljon varaa lopussa. Matkalla Tito meni tosi rennosti ja pyöritteli korviaan, siinä sai rattailla sitten vain miettiä, koska löysään ohjia, Torvinen sanoi.

"Main Stage vaihtoi lopussa rytmiä oikein hyvin"

Reilut 220 euroa oikein veikanneille palauttaneen ravivedon avauksessa nautti suursuosikki Main Stage suurta muiden kunnioitusta, ja Santtu Raitala sai ajaa oriin 3 100 metrin matkalla kaikessa rauhassa keulaan jo ensimmäisessä kaarteessa. Sen jälkeen Antti Ojanperän valmennettava lupaus hallitsi tapahtumia mielin määrin.

– Hevonen meni keulassa rauhallisesti, ja se pääsi tänään tosi helpolla. Viimeisellä 1 000 metrillä kiristin sitten vauhtia, koska alku oli menty melko hiljaa. Main Stage vaihtoi lopussa rytmiä oikein hyvin, Raitala kehui.

Vieskerin poika Hipsun Poju on rutinoitunut kovissa ikäluokkalähdöissä. Kaustisella Heikki Mikkonen ajoi suojattinsa alkumatkasta johtopaikalle, ja siitä ori taisteli varmaan voittoon.

– Ori on noussut oikein vahvaan vireeseen. Näyttää, että Hipsun Pojuun on iän myötä tullut suoritusvarmuutta, Mikkonen mietti.

T75-pelin ainoa suurempi yllättäjä oli Mirva Janatuisen ajama 40-kertoiminen Tähtitie. Muut voittajat Tattoo Avenger, Was Vegaz sekä Gloria Web kuuluivat lähtöjensä pelatuimpiin hevosiin. Ravivedon ulkopuolella olleessa kovassa kylmäverilähdössä juhli Antti Ala-Rantalan kaksikko, sillä tallipäällikön itsensä ajama Nyland voitti, ja Jani Peräsalon ohjastama Haukeli Expressen oli toinen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka