Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kimiläinen kolmatta kertaa palkintopallille W Seriesin historiassa

Emma Kimiläinen sijoittui kolmanneksi formuloiden naisten W Seriesin kauden toisessa kilpailussa Itävallan Spielbergissä. Kilpailun voitti Britannian Jamie Chadwick ennen Venäjän Irina Sidorkovaa.

Kimiläinen oli aika-ajojen kolmas, mutta häntä rangaistiin viime viikonlopun 14:nteen sijaan päättyneessä kilpailussa aiheutetusta kolarista. Kimiläinen kipusi kuudennelta sijalta palkintopallille ja hiillosti Sidorkovaa päätöskierroksilla, mutta ei pystynyt löytämään ohituspaikkaa.

– Sain hyvän lähdön ja säästin renkaitani, jotta saavuttaisin Irinan, kun hänellä on kuluneemmat renkaat. Minulla ei vain ollut tarpeeksi kierroksia tehdä ohitusta, Kimiläinen sanoi sarjan verkkosivuilla .

Palkintopallisijoitus on Kimiläiselle kolmas naisten formulasarjassa. W Seriesin avauskaudella hän voitti yhden kisan ja oli kerran toinen.

---

Juttua oikaistu 5. heinäkuuta klo 11.15: W Series ei ole MM-sarja, kuten jutussa aiemmin virheellisesti kerrottiin. Juttu julkaistu alkujaan lauantaina 3. heinäkuuta.