Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espanjalaishyökkääjä Moratan perheeseen kohdistunut uhkailuja EM-kisojen aikana

Jalkapallon miesten EM-kisoissa Espanjan riveissä pelaavan Alvaro Moratan perheeseen on kohdistunut uhkailuja meneillään olevan lopputurnauksen aikana. Espanjalaistähden heikot peliesitykset ovat aiheuttaneet uhkailuja niin Moratan vaimoa kuin myös lapsia kohtaan.

– Ymmärrän sen, että saan kritiikkiä maalittomuudesta. Toivon kuitenkin, että kritiikkiä antavat osapuolet asettaisivat itsensä minun tilalleni. Näin he näkisivät, kuinka perheeni joutuu myös kärsimään loukkauksista ja uhkailuista, totesi Morata espanjalaiselle Cadena COPE -radioasemalle .

Espanjalaishyökkääjän mukaan hänelle on tullut viestejä, joissa on pahimmillaan toivottu jopa hänen lastensa kuolemaa.

– Ymmärrän kritiikin siltä osin, etten tee tällä hetkellä työtäni hyvin. Kaikella on kuitenkin rajansa.

Morata on tähän mennessä pelannut EM-lopputurnauksessa kolme ottelua, joissa hän on tehnyt ainoastaan yhden maalin. Viimeisin epäonninen pelitapahtuma Moratalle sattui keskiviikkona lohkon päätöskamppailussa Slovakiaa vastaan, jossa espanjalaishyökkääjä epäonnistui rangaistuspotkussa.

– Olen ylpeä siitä, että asetuin pallon taakse rangaistuspotkutilanteessa, vaikka minulle buuattiin lämmittelyiden aikana.

– Muutama vuosi sitten olisin varmasti murtunut vastaavanlaisessa tilanteessa, mutta nyt olen todella motivoitunut.

Espanja kohtaa maanantaina Kööpenhaminassa pelattavassa EM-neljännesvälieräottelussa Kroatian.