Aksila jatkaa hyökkäyksessä, Kantola vahvistaa puolustusta – SaPKolle kaksi uutta sopimusta: "Hän on loistava luistelija ja taitava kiekonkäsittelijä"

Savonlinnan Pallokerho on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle Mestikseen.

Sami Aksila jatkaa SaPKossa tulevalla kaudella. Arkistokuva. Tuija Pauhu

Teemu Silventoinen

SaPKon oma kasvatti Sami Aksila jatkaa pässipaidoissa tulevalla kaudella, joka tulee olemaan hyökkääjälle neljäs kausi SaPKon edustusjoukkueessa. Päävalmentaja Niko Eronen on tyytyväinen, että työteliäs kahden suunnan soturi jatkaa joukkueessa.

– Erittäin hienoa, että tämä pitkän linjan SaPKo-peluri jatkaa edelleen joukkueessa. Sami heittää itsensä peliin joukkueen eteen, Eronen kommentoi seuran tiedotteessa.

Aksila kiekkoili viime kaudella Mestiksessä 14 ottelua tehoin 1+3.

Uutena pelaajana Savonlinnaan saapuu puolustaja Oskari Kantola. Viime kaudella Kajaanin Hokkia edustanut Kantola, on pelannut Mestistä myös Kokkolan Hermeksessä.

– Oskari on itselle tuttu pelaaja viime kaudelta ja molemmat halusimme jatkaa projektia yhdessä. Loukkaantumiset sotkivat Osen viime kautta ja nyt suunnitelmissa on lopullinen läpimurto miesten tasolla. Hän on loistava luistelija ja taitava kiekonkäsittelijä, joka pystyy avaamaan peliä paineen alta, Eronen tuumaa.

Oulusta kotoisin oleva 22-vuotias Kantola pelasi viime kaudella 13 ottelua tehoin 0+3.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka