Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuutinen ylsi kolmanneksi Euroopan-kiertueen golfissa, Wikström teki hole-in-onen

Sanna Nuutinen pelasi kauden parhaaseen sijoitukseensa kolmanneksi golfin naisten Euroopan-kiertueen kilpailussa Ranskassa. Nuutinen iloitsi onnistumisesta, mutta tähyää jo tiukasti uransa ensimmäiseen voittoon.

– Näitä kisoja voisi alkaa pikku hiljaa voittamaan. On kiva laittaa itsensä asemiin ja taistella kärkisijoista viikosta toiseen, avauslyöntejään ja rautamailoilla pelaamistaan kiitellyt Nuutinen viestitti STT:lle Ranskasta.

Viime kaudella hän oli kahdesti kolmas, kaudella 2019 kerran toinen ja kerran kolmas.

– Kun osuu se viikko, että kaikki putit uppoavat, uskon pystyväni voittamaan kisoja, 30-vuotias Nuutinen sanoi.

Nuutinen päätyi Evian-les-Bainsissa 54 reiän kilpailussa yhteistulokseen 211 lyöntiä (–2). Kisan voitosta uusivat Slovenian Pia Babnik ja Englannin Annabel Dimmock, joista 17-vuotias Babnik osoittautui paremmaksi ja avasi voittotilinsä.

Kärkikaksikko kukisti Nuutisen kahdella lyönnillä. Nuutinen jakoi kolmossijan Englannin Felicity Johnsonin ja Saksan Olivia Cowanin kanssa.

Wikström päätyi sijalle 29

Sijalle 29 päätynyt Ursula Wikström teki 8. väylällä hole-in-onen eli löi pallon yhdellä lyönnillä reikään. Niin sanottu holari oli Wikströmille toinen kilpagolfissa, ja lisäksi niitä on tullut harjoituksissa.

– Tällä viikolla peli oli vaikeaa, mutta noin yleisesti pelin elementit antavat kyllä mahdollisuuksia, Wikström viestitti.

Hän jakoi viime viikolla Italiassa kakkossijan, mutta ei ole Nuutisen tavoin onnistunut voittamaan Euroopan pääkiertueella.

Krista Bakker oli Ranskassa Wikströmin tavoin 29:s ja Elina Nummenpää 42:s.

Naisten kausi jatkuu ensi viikolla Göteborgin lähellä, jossa pelataan naisten ja miesten Euroopan-kiertueiden yhteiskilpailu lajin ruotsalaistähtien Annika Sörenstamin ja Henrik Stensonin innoittamana.

– Siitä tulee mielenkiintoinen viikko pelaajille ja yleisölle, Nuutinen ennakoi.