Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kellaribiisit 2/3 | Nämä kolme biisiä menivät finaaliin ensimmäisestä erästä – Kuuntele ja äänestä suosikkisi toisesta alkuerästä

Kaikki Kellaribiisi-alkuerät ovat maksuttomasti verkossa, koska haluamme, että mahdollisimman moni pääsee tutustumaan oman paikkakunnan musiikkiosaamiseen.

Kellaribiisit-kilpailun ensimmäisessä alkuerässä annettiin komeasti 1274 ääntä.

Yksikään kappale ei jäänyt pisteittä, mutta kolmen kärki oli lopulta varsin selkeä.

Eniten ääniä keräsi Leino-duon It's not you. Se sai 270 ääntä (21% kaikista äänistä).

Timo Räisäsen biisi Könönpelto meni jatkoon hyvänä kakkosena 250 äänellä (20% äänistä).

Viimeisenä finaaliin selvisi Seppo Seilosen tekemä biisi Olet elämäni valkea laiva, joka keräsi 234 ääntä (18% äänistä).

Tämä kolmikko eteni jatkoon varsin selkeästi. Ensimmäisenä ulos jäi, neljänneksi eniten ääniä kerännyt Kaisa Makkosen biisi  I don`t wanna let him go. Se sai 165 ääntä (13 % äänistä).

Kellaribiisit-kisan toinen alkuerä käydään samalla idealla. Biisit ovat tässä jutussa äänestettävänä noin viikon ajan. Kolme jokaisessa alkuerässä eniten ääniä kerännyttä biisiä pääsee toukokuun finaaliin, jossa myös finaaliin yltäneet yhdeksän tekijää esitellään jutussa.

Musiikkilajeja oli laajasti esillä rapista iskelmään ja psychobillystä hevimetalliin. Äänestää voi verkkolomakkeella, joka löytyy sekä biisien ylä- että alapuolelta. Äänestysaikaa on noin viikko.

Juttua muokattu klo 12.04. Poistettu yksi ylimääräinen biisi. Klo 12.31 palautettu yksi epähuomiossa poistettu biisi.