Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osuuskauppa Suur-Savo jakoi tunnustuksia työntekijöilleen – Enonkosken Sale ja Savonlinnan Prisman ravintolamaailma palkittiin

Valinnan suorittaa vuosittain osuuskaupan johtoryhmä.

Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden 2022 työryhmä, Vuoden nousijatiimi ja Vuoden esihenkilö on valittu, kertoo osuuskauppa tiedotteessaan. Valinnan suorittaa vuosittain osuuskaupan johtoryhmä. Valintaperusteita ovat muun muassa henkilöstön työtyytyväisyys, asiakastyytyväisyys sekä toiminnan tuloksen kehitys.

Vuoden työryhmä -palkinnon sai Sale Enonkosken tiimi.

– Henkilökunta Enonkosken Salessa on erittäin sitoutunutta, ammattitaitoista ja joustaa aina tilanteen niin vaatiessa. Henkilökunta tuntee asiakkaansa ja osaa toimia suuren kausivaihtelun aikana esimerkillisesti. Myymälä on aina siisti ja työtyytyväisyys sekä asiakastyytyväisyys ovat molemmat kiitettävällä tasolla, tiedotteessa perustellaan.

Vuoden 2022 nousijatiimin palkinnon sai Prisma Savonlinnan ravintolamaailma. Valinnan perusteluiksi tiedotteessa mainitaan yksikön työtyytyväisyyden merkittävä nousu, myynnin ja tuloksen parantuminen sekä hyvä sijoitus asiakastyytyväisyydessä ketjutasolla.

Suur-Savon Vuoden esihenkilönä keskiviikkona järjestetyssä juhlassa palkittiin Sokos Mikkelin tavaratalopäällikkö Seppo Tirranen.

Tiedotteessa kerrotaan lisäksi, että Suur-Savo on valittu suurten organisaatioiden sarjassa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi 2022, kuten myös vuosina 2021 ja 2019. Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus, joka myönnetään työpaikoille, joiden henkilöstön omistautuneisuus on erityisen korkealla tasolla.