Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähi-Tapiola Savo-Karjala lahjoitti kymppitonnin Savonlinnan HaTTu ry:lle

HaTTu ry:stä todetaan, että lahjoitus tulee todelliseen tarpeeseen, koska nuorten harrasteavustusten tarve on merkittävästi lisääntynyt yleisen maailmantilanteen vuoksi.

Lähi-Tapiola Savo-Karjala on lahjoittanut kymppitonnin Savonlinnan HaTTu ry:lle nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.

Tiedotteen mukaan HaTTu ry on erittäin kiitollinen lahjoituksesta. HaTTu ry:stä todetaan, että lahjoitus tulee todelliseen tarpeeseen, koska harrasteavustusten tarve on merkittävästi lisääntynyt yleisen maailmantilanteen vuoksi.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että on tällaisia tahoja, jotka auttavat alueemme lapsia ja nuoria liikkumaan ja harrastamaan, sanoo Lähi-Tapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela.

Tiedotteessa kerrotaan, että Savonlinnan HaTTu ry teki viime vuonna 175 myönteistä harrasteavustuspäätöstä. Kuluvan vuoden osalta HaTTu ry on tehnyt maaliskuuhun mennessä jo 106 avustuspäätöstä savonlinnalaisille vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

Tiedotteessa todetaan, että säännöllinen harrastustoiminta on parasta nuorisotoimintaa. Harrastukset voivat ehkäistä syrjäytymistä ja olla keino auttaa syrjäytyneitä nuoria. Lähi-Tapiola Savo-Karjala tekee vuosittain useita lahjoituksia alueella toimiville yleishyödyllisille tahoille.