Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi musiikkifestivaali Etelä-Savoon – Suomilive tuo Pieksämäelle komean kattauksen tähtiesiintyjiä

Pieksämäki saa uuden ja rennon musiikkifestivaalin, kun Suomilive Pieksämäki tuo paikkakunnalle elokuussa laajan kattauksen kovan luokan esiintyjiä.

Poleenin puistossa järjestettävässä kaksipäiväisessä tapahtumassa lavalle nousevat Petri Nygård, Dingo, Kake Randelin, Eini, Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit, Eläkeläiset, Katri Ylander, FM2000, Chorale, Kuningasidea ja Meiju Suvas. Lisäksi tapahtumassa esiintyy stand-up-koomikoita. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

– Haluamme tarjota Suomilive-tapahtumassa yleisölle positiivisen ja kokonaisvaltaisen festarielämyksen, sanoo tapahtuman järjestävän Tiger Production oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds tiedotteessa.

Smedsin mukaan artistit ovat tietenkin ratkaisevassa asemassa vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta, mutta asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat vuosi vuodelta enenevässä määrin myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin ja turvallisuuteen.

– Nämä asiat on huomioitu tapahtumaa Poleenin puistoon suunniteltaessa. Suomilive on rento ja välitön kansanjuhla, Smeds toteaa.

Pieksämäen lisäksi Suomilive-tapahtumia järjestetään tulevan kesän aikana Vantaalla, Hyvinkäällä, Raumalla, Kemijärvellä ja Torniossa.

Suomilive Pieksämäki Poleenin puistossa 4.–5.8.2023.