Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Reinin keikka avaa Hotelli Punkaharjun vuoden 2023 värikkään ohjelmiston – Kevät on herkullinen, kesälle tiedossa jo Koriseva ja Eini

Hotellin tapahtumiin tulossa keväällä muun muassa Aili Ikonen, Jukka Puotila, Tommi Korpela ja Hannu-Pekka Björkman.

Hotelli Punkaharjun tapahtumakevät käynnistyy perjantaina näyttelijä Antti Reinin lauluillalla.

Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleistaan tuttu näyttelijä ja muusikko esiintyy ensimmäistä kertaa Hotelli Punkaharjussa.

Antti Reini aloitti soolouransa vuonna 2016. Keikalla kuullaan hänen omaa tuotantoaan akustiselle kitaralle sovitettuna sekä tuoreita, keväällä ilmestyvän levyn kappaleita.

Myös kirjailijana tunnettu Reini julkaisi hiljattain neljännen kirjansa Sunnuntai. Hotellilla on mahdollista tutustua hänen teoksiinsa.

Hotelli Punkaharju on vakiinnuttanut paikkansa aktiivisena tapahtumatalona. Viime vuonna järjestettiin ennätysmäärä, peräti 37 keikkaa ja 20 teemaviikonloppua.

Ohjelmistossa panostetaan monipuolisuuteen. Skaala on laaja pop & jazz -musiikista klassiseen.

– Yhteistä meillä esiintyville artisteille on vahva karisma ja tarinallisuus. Tulevia esiintyjiä ovat esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman solisti Sami Pitkämö, imitaattori-näyttelijä Jukka Puotila sekä jazzlaulajien huippua edustava Aili Ikonen.

– Toivon, että moni löytää tarjonnastamme itselleen mielenkiintoisia tapahtumia, sanoo hotellin yrittäjä Saimi Hoyer.

Hotellilla jatkaa suosittu Gunun Klubi. Luvassa on myös muun muassa Tommi Korpelan ja Hannu-Pekka Björkmanin luontorunoilta. Kesäkuussa kuullaan Arja Korisevaa, elokuussa tulee Eini.

Keikkalipun voi ostaa erikseen tai siihen voi liittää illallisen tai maistelulautasen. Keikat alkavat noin kello 21.