Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso lukijoiden kuvat | Ruokailua pää alaspäin, mukavia lintuylläreitä ja ihania jääkukkia – Talvi on nyt parhaimmillaan!

Tammikuussa kotipihoilla on helppo havannoida ja kuvata esimerkiksi lintulaudalla vierailevia lintuja ja oravia. Katso lukijoiden kuvat ja lähetä sinäkin ottamasi kuva Itä-Savoon!

Tammikuu jäi taakse ja talvi on nyt parhaimmillaan. Kotipihoilla seuraillaan lintulaudalla kävijöitä, mutta ympäristöstä voi tehdä muunkinlaisia havaintoja, ja löytää vaikka jääkukkia ikkunoista tai auringonkultaamia lumikiehkuroita oksilta.

Lähetä sinäkin ottamiasi valokuvia Itä-Savossa julkaistavaksi! Kuvan tietoineen voi lähettää osoitteeseen luontohavainnot@ita-savo.fi tai tällä lomakkeella.

Tämä juttu on verkossa kaikkien luettavissa maksutta. Koulujen ja uutismedian yhteisen Uutisten viikon aikana julkaisemme osan verkkojutuistamme ilman maksumuuria. Uutisten viikkoa vietetään 30.1.–3.2.2023. Uutisten viikon maksuttomat jutut löytyvät tästä linkistä.