Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Olavinlinnassa järjestetään maaliskuussa ensimmäiset hää- ja juhlamessut

Messuilla on mukana myös Savonlinnasta kotoisin oleva Miss Suomi Petra Hämäläinen.

Olavinlinnassa järjestetään hää- ja juhlamessut lauantaina 11. maaliskuuta, kerrotaan Osuuskauppa Suur-Savon tiedotteessa.

Messut ovat tiedotteen mukaan ensimmäiset lajissaan Olavinlinnassa. Kuusituntinen tapahtuma järjestetään lauantaina 11. maaliskuuta kello 10–16.

Messut toteutetaan yhteistyössä Olavinlinnan Ravintoloiden ja Jennyn Juhlapalvelun kanssa. Tiedotteessa kerrotaan, että Jennyn Juhlapalvelut on enonkoskelaisen Jenny-Sofia Kainulaisen yritys, jonka toimialana on juhlien järjestäminen ja somistus.

Messuille on kutsuttu eri toimialojen yrityksiä Savonlinnasta ja lähiseudulta. Mukaan on tulossa muun muassa kukka- ja korukauppoja, pukeutumiskauppoja, kampaamoja, kosmetologeja ja valokuvaajia sekä juhlatila-, leipomo-, panimo- ja risteily-yrityksiä.

Messuilla on mukana myös Savonlinnasta kotoisin oleva Miss Suomi Petra Hämäläinen, tiedotteessa kerrotaan.

– Nyt on oivallinen tilaisuus tulla hakemaan ideoita ja apua paitsi häiden myös kaikenlaisten muiden juhlien järjestämiseen. Kaikki juhliin liittyvä löytyy messuilta: tilat, tarjoilut, ohjelma ja pukeutuminen, kertoo tiedotteessa ravintolajohtaja Ulla-Maija Myllymäki Olavinlinnan Ravintoloista.

– Ja vaikka ei olisi juhlia vielä tiedossakaan, voi tulla skumppabaariin lasilliselle ja nauttimaan livemusiikkista kauniissa linnassa, sanoo tiedotteessa Jenny-Sofia Kainulainen Jennyn Juhlapalveluista.

Tiedotteessa kerrotaan, että tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Linnantuvassa on tarjolla lounasta ja erillistä maksua vastaan on mahdollisuus osallistua myös opastetuille linnakierroksille. Näytteilleasettajilla on myynnissä omia tuotteita ja palveluita.

− Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on päättynyt, mutta vapaita tiloja voi vielä tiedustella, sanoo Myllymäki tiedotteessa.